Αρχική Σελίδα

Hebei Pinglei Weighing Apparatus Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το Pinglei βρίσκεται σε Shijiazhuang, επαρχία Hebei, χτίζει το 2005. Το εργοστάσιό μου είναι η μεγαλύτερη κατασκευή ζυγογεφυρών στη βόρεια Κίνα. Έχουμε σχεδόν 100 υπαλλήλους στην Ε&Α, τη διαχείριση, τις πωλήσεις και την παραγωγή. Παράγουμε τις κλίμακες φορτηγών από το σχέδιό μας. Οι ετήσια πωλήσεις μας έφθασαν στα αμερικανικά δολάρια 10 εκατομμυρίων το 2008, και 80% των πωλήσεων είναι από τη oversea αγορά.

 

Το Pinglei έχει μια πιστοποίηση της συμπύκνωσης του ISO 9001:2015.We οι όλοι πόροι μας για να παρέχει στις καλύτερες τιμές στους πελάτες μας τα προϊόντα τοπ-βαθμού. Το σχέδιο, η κατασκευή, η επιθεώρηση και η δοκιμή των προϊόντων μας ικανοποιούν τις απαιτήσεις πελατών και όλα τα σχετικά πρότυπα.

 

Έχουμε μια ισχυρή ομάδα Ε&Α που έχει την πλούσια εμπειρία στην ανάπτυξη των διάφορων κλιμάκων, και συνεχώς τους παρόντες νέους τύπους των προϊόντων σύμφωνα με τη ζήτηση oversea των αγορών. Έχουμε τους διάφορους εξοπλισμούς παραγωγής και δοκιμής που είναι απαραίτητοι για την παραγωγή των προϊόντων με υψηλό - ποιότητα. Εκτός αυτού, έχουμε πολλούς χειριστές με την πλούσια εμπειρία, έτσι κάθε κομμάτι των προϊόντων μας θα μπορούσε να πάρει τον ξένο εγκάρδιο έπαινο πελατών.

 

Εάν επιλέγετε Pinglei, είναι ακριβώς ότι έχετε επιλέξει έναν προηγμένο και αξιόπιστο αντιπρόσωπο.

 

Για να επιλέξετε Pinglei που είναι ισχυρό και με την άφθονη εμπειρία ως προμηθευτή σας, θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα και θα δημιουργήσετε περισσότερη αξία.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η επιχείρηση ιδρύθηκε νωρίς, μόνο στις πωλήσεις εγχώριας αγοράς, με την επιχείρηση συνέχισε να αυξάνεται και να αναπτύσσεται, από το 2015, η επιχείρηση άρχισε να αντιμετωπίζει τον κόσμο, μετά από 12 έτη αύξησης, οι εργαζόμενοι συγκόλλησης της επιχείρησης έφθασαν σε 80 ανθρώπους, διεθνής πωλητής 8 άνθρωποι, μηχανικοί 3 άνθρωποι. Η επιχείρησή μου έχει το ειδικό προσωπικό αρμόδιο για την υπηρεσία μεταπωλήσεων για να προστατεύσει τα συμφέροντα των πελατών.

Hebei Pinglei Weighing Apparatus Co., Ltd Hebei Pinglei Weighing Apparatus Co., Ltd Hebei Pinglei Weighing Apparatus Co., Ltd Hebei Pinglei Weighing Apparatus Co., Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Pinglei

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 8 million-15 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Hebei Pinglei Weighing Apparatus Co., Ltd Πιστοποιήσεις